netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB

Global advokatbyrå med jurister i över 40 länder


DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. Med fler än 450 jurister på fem kontor i Stockholm, Köpenhamn, Århus, Oslo och Helsingfors kan vi på DLA Piper erbjuda våra klienter en unik, effektiv och gränsöverskridande nordisk expertis. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag drygt 240 medarbetare. 

Våra värderingar

Allt vi gör som är kopplat till våra medarbetare, våra klienter och vårt samhälle, genomsyras av dessa värderingar och beteenden:

Stötta
Vi bryr oss om andra, uppskattar mångfald och agerar eftertänksamt.

Samarbeta
Vi ger, vi delar med oss och vi deltar.

Våga
Vi står raka och utmanar oss själva att tänka stort.

Överträffa
Vi överträffar standarder och förväntningar. 

Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning. Vi värdesätter samarbete framför konkurrens och vi hjälper varandra framåt – alltid med klientens bästa för våra ögon. Inga vassa armbågar, med andra ord. Vi tror på att samarbeta mellan grupper och kompetensområden för att utveckla byrån och hitta de bästa lösningarna – vi står raka och utmanar oss själva att tänka stort. Tillsammans levererar vi högsta kvalitet i allt vi gör – och löser våra klienters utmanande och komplexa ärenden.

Vår byrå ska präglas av mångfald och respekt för den enskilda medarbetaren. Här ska alla behandlas lika, oavsett bakgrund, erfarenhet eller yrkesroll. Vi satsar aktivt för att motarbeta oönskade beteenden, stereotyper och jargong. 

Vi erbjuder våra anställda en gedigen kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, i kombination med mentorskap och kontinuerlig feedback. Vår spelplan sträcker sig långt bortom Sveriges gränser vilket gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till secondments på våra DLA Piper-kontor runt om i världen.
Hos oss finns goda möjligheter att bygga upp ett professionellt nätverk internationellt vilket bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter och initiativ i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Bransch

Advokatbyråer

Anställda

250

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sveavägen 4, 111 57

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Advokatfirma DLA Piper Sweden KB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor