netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Etteplan Sweden AB

Vi är ett snabbt växande och utvecklande expertföretag som specialiserat sig på mjukvara och inbyggda lösningar, tekniska lösningar och tekniska dokumentationslösningar som arbetar för positiv förändring. Vi tror att lösningen av morgondagens utmaningar kommer att kräva ett annat, mer strukturerat och fokuserat tillvägagångssätt. Vi vill låta dig koncentrera dig på din kärnverksamhet. Baserat på vår insikt inom olika industrisektorer erbjuder vi innovativa lösningar inom alla våra serviceområden. Våra specialister tillhandahåller unik teknisk expertis och serviceprodukter som täcker hela produktens livscykel.

Etteplan förnyar och inspirerar. Om du letar efter ett team av engagerade proffs för att vara ett steg före i att bygga hållbara lösningar för ditt företag, ta en titt på våra serviceområden inom mjukvara och inbyggda lösningar, teknik och teknisk dokumentation och läs några av våra kunders projekt och erfarenheter med Etteplan.

Om du vill vara en del av ett team som är framtidsinriktat, kreativt och inkluderande och vill arbeta på ett företag som sätter sina medarbetare först-ta en titt på våra öppna positioner. Vår "träffa dina kollegor" -sida och "Etteplan Life" -artiklar ger förstahandsbevis om att arbeta på Etteplan.

Etteplan vill skapa positiva effekter på miljön och samhället runt omkring oss. Företagsansvar är också viktigt eftersom konkurrensen om experter är intensiv och vi vill se till att Etteplan är känt som en ansedd och ansvarsfull arbetsgivare. Vi tar också hänsyn till ansvar i vår interaktion med kunder och partners.

Ansvarstänkande är ett ständigt inslag i vårt ingenjörsarbete: de lösningar vi producerar för våra kunder tar hänsyn till utsläpp, materialanvändning och energiförbrukning, och vi strävar efter att konstruera produkter som förbrukar så lite energi som möjligt eller använder förnybar energi.

Läs mer om vårt Corporate Responsibility.

 

Bransch

Utvecklare

Anställda

4000

Huvudkontor

Utlandet

Adress

Östra Ringvägen 2, 722 14

Webbplats

language

Missa inga jobb från Etteplan Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor