netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

EY

Vårt syfte

Vårt syfte är Building a better working world. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre - för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

I en värld som förändras snabbare än någonsin, fungerar vårt syfte som en "ledstjärna" som vägleder våra mer än 320 000 medarbetare. Det ger sammanhang och mening åt det arbete som vi gör varje dag. Vi hjälper digitala pionjärer att bekämpa datarelaterad brottslighet, vi vägleder regeringar vid ekonomiska kriser, vi hjälper till att få nya läkemedelsbehandlingar till marknaden med dataanalyser och genomför revisioner av hög kvalitet för att skapa förtroende på finansmarknader och i företag. Med andra ord, vi arbetar med entreprenörer, bolag och hela länder för att lösa deras största utmaningarna.

Genom våra fyra integrerade affärsområden — Assurance, Consulting, Skatt samt Strategi och Transaktioner — och vår djupa branschkunskap, hjälper vi våra kunder att balansera nya möjligheter och bedöma och hantera risker för att leverera ansvarsfull tillväxt. Våra kunniga, tvärvetenskapliga team hjälper dem att uppfylla lagstadgade krav, hålla investerarna informerade och möta intressenternas behov.

Building a better working world innebär för oss att den ekonomiska tillväxten ska vara hållbar och inkluderande. Vi arbetar ständigt med att förbättra kvaliteten på alla våra tjänster, genom att investera i vår personal och innovation. Och vi är stolta över att arbeta med andra – från våra kunder till större intressenter – för att använda vår kunskap, våra färdigheter och erfarenheter för att fullfölja vårt syfte och skapa positiv förändring.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från EY

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor