netjobs.com

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Välkommen till Karriärbloggen!

Välkommen till Sveriges bästa Karriärblogg

Här kan du som jobbsökare läsa om nyttiga tips kring ditt jobbsökande och din karriärutveckling. 

Du som arbetsgivare kan få råd kring platsannonsering och rekrytering på nätet. 

Trevlig läsning! 

 

Tips till julfesten på jobbet

Nu börjar snart julfesterna på jobbet. Det kan bli ett bra tillfälle för dig att mingla och lära känna fler arbetskamrater och fördjupa kontakten med de du redan jobbar nära. Ta det lugnt med drickat bara, tipsar karriärcoach och beteendevetare Nina Jansdotter.

Läs mer

Våga misslyckas

Många är rädda för att misslyckats och detta kan hålla dem tillbaka i karriären och eller i livet. Det har flera fördelar att våga misslyckas menar Nina Jansdotter, karriärcoach och beteendevetare. Här listar hon några vinster.

Läs mer

Tips - Gå på mässor

Att gå på mässor kan vara ett utmärkt sätt att skaffa sig kunskaper om en viss bransch och att knyta kontakter du kan ha nytta av, till exempel när du söker jobb, tipsar karriärcoach och beteendevetare Nina Jansdotter.

Läs mer

Quiet hiring

Begreppet quiet hiring är en av de viktigaste trenderna 2023 enligt analysföretaget Gartner. Här förklarar karriärcoach Nina Jansdotter vad det handlar om och vad du som är anställd kan ha för fördelar av trenden.

Läs mer

Varning för falska jobbannonser

Just nu florerar det många falska jobbannonser i sociala medier. Det till exempel kan vara annonser som postas i jobbgrupper på Facebook eller att du får ett jobbförslag på Whatsapp eller via LinkedIn. Bedragarna passar på då många vill ha ett extrajobb och kanske är i utsatt läge ekonomiskt och då kan det vara lättare att luras. Här ger Nina Jansdotter, karriärcoach och beteendevetare sin syn på saken.

Läs mer